Receptek Levesek Tárkonyos húsleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom
3 szál sárgarépa
60 dkg csirkemell
1 csokor tárkony
2 szál friss petrezselyem
1 csomag cérnametélt
1 csipet ételízesítő
6 szem őrölt fekete bors

Leírás

A csirkemellet, hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket. Ízesítjük sóval, szemes, fekete borssal, apróra vágott vöröshagymával és tárkonylevéllel. Puhára főzzük a zöldségeket és a húst. A levest, külön kifőtt cérnametélttel tálaljuk. Ízesítéshez, citromlevet kínálunk és adunk mellé, apróra vágott tárkonylevelet és tejfölt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4