Receptek Főételek Húsos ételek Tavaszi csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
800 g csirkemell
1 fej vöröshagyma
3 fej csiperkegomba
100 g zöldborsó
100 g keményítő
2 szál sárgarépa

Leírás

A húst csíkokra vágjuk és besózzuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, a gombát és a sárgarépát felszeleteljük. A húscsíkokat a keményítőben megforgatjuk és a forró olajban megpirítjuk. Előbb a hagymát, sárgarépát, majd a zöldborsót és gombát hozzáadva együtt pirítjuk, valamint kevés vizet aláöntve, a húsleveskockával ízesítve, fedő alatt, készre pároljuk. Végül tejszínnel, borssal, citromlével ízesítjük, ha szükséges, sózzuk. Rizzsel, vagy főtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4