Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös kelbimbó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk szódabikarbóna
1 csipet ételízesítő
1 kg kelbimbó
10 dkg finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A kelbimbókat forró, sós vízben megpároljuk. Ha puhák, akkor szűrjük le. Készítsünk világos, vajas rántást. Öntsük rá a zöldséget, és keverjük át, majd azonnal öntsük fel forró tejjel. Tetszés szerint ízesítsük, és forraljuk ki, majd simára kevert tejföllel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4