Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös uborkasaláta

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
2 kanál kristálycukor
1 kg kígyóuborka
2 kanál ecet
1 pohár tejföl (20%-os)
4 gerezd fokhagyma (áttört)

Leírás

Az uborkát uborkagyalun, vékonyra szelem. Rászórom a sót és hagyom állni, fél órát. Tenyerem között, jó alaposan, kinyomkodom a levét. Hozzáadom a szétzúzott fokhagymát, a cukrot és az ecetet, majd összekeverem. Végül hozzáadom a tejfölt is. Ha szükséges, sózom még. Hűtőben, legalább egy órát álljon, fogyasztás előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4