Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkecomb citrommal

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 kanál finomliszt
1 tk őrölt fekete bors
2 dl tejszín
2 kanál mustár
½ darab citrom
1 kanál citromlé
1 mk tárkony
1 kg csirkecomb filé

Leírás

A húst sózzuk, borsozzuk, citromlevet csöpögtetünk rá, kivajazott tepsibe tesszük. A tejszínt a mustárral, lisztel, tárkonnyal és a fél citrom reszelt héjával összekeverjük, majd a húsra öntjük. 180- fokos sütőben 35-40 percig sütjük. Párolt rizs vagy burgonya körettel tálaljuk,de akár friss jégsalátát is adhatunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4