Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-csirkés penne

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 darab vöröshagyma
50 dkg csirkemell (filé)
3 dl tejszín
1 csipet egész fekete bors (egész)
20 dkg csiperkegomba
1 csomag penne
2 darab friss bazsalikom
10 dkg trappista sajt (a tálaláshoz)

Leírás

A pennetésztát sós vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. A hagymát felaprítjuk és olívaolajon megfuttatjuk. A gombát felszeleteljük és a csirkemellet lecsíkozzuk. Először a csirkemellet rakjuk a hagymára, majd a gombát. Sózzuk és borsozzuk. Alaposan összepirítjuk, majd felöntjük tejszínnel és kiforraljuk. Összeforgatjuk a pennetésztával. Tálaláskor, gazdagon szórjuk meg sajttal!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4