Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes gombás csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemell
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
50 dkg csiperkegomba

Leírás

Egy közepes fej vöröshagymát apró kockára vágok és kevés olajon üvegesre pirítom. A csirkemellet csíkokra vágom és a hagymával együtt pirítom tovább. Sózom, borsozom és kevés petrezselyemmel ízesítem. 4-5 perc után, a csíkokra vágott gombát is beleteszem. Ha a gomba is lepirult, egy ek. lisztet adok hozzá és felöntöm főzőtejszínnel és fele annyi tejjel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4