Receptek Főételek Hal Tejszínes-gombás halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
15 dkg kukoricaliszt
80 dkg csiperkegomba (csak gombafej)
80 dkg halfilé

Leírás

A halat leszeleteljük, sózzuk és kukoricalisztbe forgatjuk. A gombafejekkel is ezt tesszük. Olívaolajon, külön serpenyőben megsütjük mindkettőt. Ameddig sül, addig a hagymát felaprítjuk és olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a vargányás erdei gombakeveréket. Összepirítjuk és fűszerezzük. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. A sült gombafejekre tálaljuk a halat és körbelocsoljuk az erdei gomba mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4