Receptek Főételek Hal Tejszínes hal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
8 szelet halfilé

Leírás

A megsózott, citromlével meglocsolt halszeleteket, kivajazott, tűzálló edénybe tesszük. Reszelt hagymát, babérlevelet, borsot szórunk a tetejére. Ráöntjük a bort és annyi vizet, hogy ellepje. Így puhára pároljuk. A megpuhult halszeleteket kiszedjük. Kivesszük a babérlevelet, majd az alaplevet összeturmixoljuk. Ezt a tejszínnel besűrítjük. A kész mártást a halszeletekre öntjük és párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4