Receptek Főételek Hal Tejszínes halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 darab vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
3 dl tejszín
20 dkg csiperkegomba
80 dkg halfilé
2 darab édesburgonya
2 kanál finomliszt

Leírás

A halat kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Az édesburgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. A gombát is felaprítjuk és a halhoz adjuk. Ha puha a burgonya, akkor ezt is hozzárakjuk a halhoz. Fűszerezzük és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4