Receptek Főételek Hal Tejszínes-kukoricás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
3 dkg tejszín
1 darab póréhagyma
60 dkg halfilé
1 kanál finomliszt

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a kukoricát, és fűszerezzük. A halat kockára vágjuk, és rádobjuk a hagymás kukoricára, majd fehéredésig pirítjuk. Ekkor megszórjuk liszttel, és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk, és fűszerezzük. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4