Receptek Főételek Hal Tejszínes-kukoricás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
3 dkg tejszín
1 darab póréhagyma
60 dkg halfilé
1 kanál finomliszt

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a kukoricát, és fűszerezzük. A halat kockára vágjuk, és rádobjuk a hagymás kukoricára, majd fehéredésig pirítjuk. Ekkor megszórjuk liszttel, és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk, és fűszerezzük. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4