Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pogácsa

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
3 cl tej
2 dl tejszín
1 darab tojás
25 dkg margarin
dkg élesztő

Leírás

A 3 cl tejben, az élesztőt felfuttatom, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrom és 5 órára a hűtőbe teszem. A hűtőben töltött idő rövidebb nem lehet, de hosszabb igen. A hűtés után, a tésztát 1 cm vastagságúra kinyújtom és a legkisebb átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrom. A tetejét, felvert tojással lekenem és 15 percet pihentem, majd utána, előmelegített sütőben, mérséklet hőmérsékletem megsütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4