Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykacomb uborkával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
25 dkg csemegeuborka
80 dkg pulykacomb

Leírás

Felaprítjuk a pulykacombot. Felszeljük a hagymát: Először félbevágjuk, majd ezt vágjuk vékony szeletekre (félkör alakúra, nem kockázva!). Az uborkát kockára vágjuk. (Hosszanti irányban, srégen, majd ezt csíkokra.) Kevés olajon, a hagymát kicsit megpirítjuk, majd félretesszük. Ezt követően, a húst sütjük (hogy kifehéredjen). Mikor már majdnem fehér, rárakjuk az előkészített uborkát. Összekeverjük és ráöntjük a tejszínt (ez helyettesíthető tejföllel is). Nagy láng, pár másodpercig, majd rárakjuk a fedőt. Tálalás előtt, hagyjuk még egy kicsit, fedő alatt puhulni, összeérni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4