Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes pulykamell

Hozzávalók

1 kevés étolaj
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
60 dkg pulykamell

Leírás

A hagymát kevés olajon megpirítom egy pyrex párolóedényben. Beleteszem a vékony csíkokra vágott húst, sózom, borsozom és hozzáöntöm a bort, majd puhára párolom. Ha szükséges, vízzel pótolom a levét. Ha megfőtt, ráöntöm a tejszínt és pici lisztet szórok rá, hogy sűrűbb legyen a leve. Mexikói rizzsel tálalom

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4