Receptek Előételek Hideg előételek Tepertőkrém parasztosan

Hozzávalók

2 darab tojás (főtt)
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma (reszelve)
10 dkg vaj
1 mk őrölt kömény
1 kanál mustár
1 mk őrölt fekete bors
30 dkg tepertő (sertés)

Leírás

A tojásokat keményre főzzük, majd az apróra vágott vöröshagymával, fokhagymával és tepertővel együtt ledaráljuk. A közepesen lágy masszához hozzáadjuk az őrölt fekete borsot, köménymagot, mustárt, ízlés szerint sózzuk és az egészet alaposan összekeverjük. Hűtőbe téve, kb. 2-3 órán keresztül pihentetjük. Forró teával, pirítós kenyérre kenve, kiváló reggeli, vacsora.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4