Receptek Főételek Húsos ételek Tésztasaláta kukoricával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dl tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl majonéz
1 kanál mustár
1 kk porcukor
1 kanál citromlé
25 dkg penne
1 doboz csemegekukorica konzerv

Leírás

A tésztát, sós vízben megfőzöm, majd hideg vízzel leöblítem. Minimális olajat teszek rá, hogy ne ragadjon össze. A kihűlt tésztát, beleteszem egy nagy tálba. Ráteszem a tejfölt, a majonézt és ízlés szerint, a fűszereket. Néhány órát érlelem. Önálló ételként, vagy köretként is fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4