Receptek Gyerekmenü Főételek Tésztasaláta paradicsommal

Hozzávalók

60 dkg paradicsom
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csomó újhagyma
2 kk mustár
25 dkg fusilli
2 kanál fehérborecet
1 kanál főzőtejszín
10 dkg gépsonka
10 dkg juhsajt

Leírás

A tésztát enyhén sós, bő vízben megfőzzük, leszűrjük, leöblítjük és lecsepegtetjük. A gépsonkát csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, és zöldjével együtt felkarikázzuk. Az ecetet, a mustárt és a főzőtejszínt összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük, majd belekeverjük a maradék olajat is. A tésztát, a sajtot, a sonkát, a paradicsomot az újhagymát és az öntete összekeverjük, esetleg még sóval és borssal ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4