Receptek Előételek Hideg előételek Tojáskrém sajtkrémmel

Hozzávalók

3 csipet tengeri só
10 darab tojás
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál majonéz (Globus)
3 szál újhagyma
1 mk mustár (Globus)
2 csipet ételízesítő
½ doboz krémsajt

Leírás

A tojásokat 10 perc alatt, keményre főzzük, majd megpucoljuk. A fehérjét apróra daraboljuk, ugyanezt tesszük a hagymával is, majd mindegyiket picit megsózzuk. A sárgáját villával összetörjük, elkeverjük a majonézzel, mustárral, sajtkrémmel. Sóval, borssal, Delikát8-cal tovább ízesítjük. Végül az apróra darabolt fehérjét, a hagymát és a sárgájából kapott krémet alaposan elkeverjük. Azonnal fogyasztható, de pár óra hűtőben állás után, az ízek még jobban összeérnek. Primőrökkel és péksütivel fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4