Receptek Előételek Meleg előételek Tojásrántotta gombával lecsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 darab tojás
5 darab paradicsom
1 dl étolaj
10 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
10 fej csiperkegomba
1 kk őrölt pirospaprika

Leírás

A paprikákat felkarikázzuk, a paradicsomot gerezdekre vágjuk. A gombát megpucoljuk, felszeljük. A hagymát kettévágjuk és felcsíkozzuk. Az olajon a hagymát megfuttatjuk, a paradicsomokat rádobjuk és kissé összepároljuk a hagymával. Fűszerpaprikával meghintjük, rádobjuk a felszeletelt gombát, sózzuk, majd megvárjuk, amíg kissé összeesik és levet ereszt. Ezután mehetnek rá a paprikakarikák. Fedő alatt készre főzzük. (Én kissé roppanósra hagytam.) Amikor kész, ráöntünk két felvert tojást és sűrűn kevergetve, készre sütjük.  

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4