Receptek Előételek Meleg előételek Tökmagban sült kecskesajt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 dl extra szűz olívaolaj
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg tökmag
75 dkg kecskesajt

Leírás

A tökmagot megdaráljuk. A kecskesajtot szeletekre vágjuk, majd lisztbe, felvert tojásba, tökmagba forgatjuk. Egy serpenyőben felmelegítjük a vajat és olívaolajat, majd ebben megsütjük a panírozott kecskesajtot. Köretnek friss saláta, vagy párolt gyümölcs dukál.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4