Receptek Gyerekmenü Főételek Töltött édesburgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
1 csipet ételízesítő
1 csipet szárított kapor
8 darab édesburgonya
30 dkg tehéntúró
3 gerezd fokhagyma
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A burgonyákat alaposan megmossuk és alufóliába csomagoljuk. Tepsire helyezzük és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük. Közben, elkészítjük a többi hozzávalóból a tölteléket. Ha megsült a burgonya, keresztbe vágjuk és betöltjük a töltelékkel. Végül visszarakjuk picit sülni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4