Receptek Főételek Húsos ételek Vajban sült, ananászos csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 darab citrom (leve és héja)
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt fehérbors
60 dkg csirkemell
1 doboz konzerv ananász
3 dkg finomliszt

Leírás

A csirkemellet csíkokra vágjuk és vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a az ananászt és fűszerezzük. Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel, majd kiforraljuk. Tejszínnel dúsítva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4