Receptek Főételek Hal Vajon sült fogas pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított kakukkfű
1 kg csiperkegomba
80 dkg halfilé
10 dkg finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A gombát vékony szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Addig pirítjuk, míg a leve el nem párolog. Közben fűszerezzük, ízlés szerint. A fogast szeletekre vágjuk, és sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. A vajat felolvasztjuk, és megsütjük benne a halszeleteket. A megsült halszeleteket, a pirított gombára tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4