Receptek Főételek Tészta Virslisaláta (tarka-barka)

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
0.7 dl extra szűz olívaolaj
40 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
4 szál újhagyma
1 fej lilahagyma
2 darab TV paprika
6 darab virsli (baromfi)
1 csokor friss petrezselyem
½ dl fehérborecet

Leírás

A héjában főtt burgonyát meghámozzuk,a paradicsommal,tölteni való paprikával,zöldhagymával,lilahagymával és a főtt virslivel együtt vékony karikákra szeleteljük.Ezután tálba tesszük,meglocsoljuk az olajjal,a fehérborecettel,és megszórjuk aprított petrezselyemmel,sóval és őrölt borssal.Az egészet lazán átforgatjuk,hogy ne törjenek szét a zöldségek,2-3 órára hűtőbe tesszük érlelődni.Tálaláskor még díszíthetjük petrezselyemmel és friss pékáruval kínáljuk. Tipp:Készíthetjük tejfölös vagy joghurtos öntettel is.A burgonyákat ne főzzük túl puhára,mert szeletelésnél szétesnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4