Receptek Levesek Vörös lencse krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
15 dkg vöröslencse
1 szál sárgarépa
1 kanál curry (csípős krém)

Leírás

Pirítsuk a lencsét egy lábasban, felforrósított olajon, a felszeletelt répával, majd 6 dl forrásban lévő vizet és a currykrémet adjuk hozzá. Forraljuk, majd fedjük le és főzzük további 15 percig, kis hőfokon. Keverjük meg időnként. Turmixoljuk le és egy kis tejszínnel dúsítsuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk forrón.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4