Hozzávalók

20 dkg porcukor
1 csipet őrölt fahéj
1 csomag zselatin
6 dl félédes vörösbor
1 darab vaníliarúd
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 darab sárgadinnye

Leírás

A dinnyéket meghámozzuk, kimagozzuk, majd kockára vágjuk. A bort felforraljuk, a fűszerekkel és cukorral. Ha forr, beleszórjuk a dinnyét és a kikevert zselatint, 5-6 percig főzzük, majd poharakba töltjük, és hagyjuk megdermedni. Hűtőbe rakjuk, és ha már jó hideg, akkor tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4