Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsóleves anyu módra

Hozzávalók

½ kanál finomliszt
1 l víz
1 mk kristálycukor
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 darab sárgarépa
20 dkg zöldborsó
1 tk őrölt pirospaprika
1 mk ételízesítő

Leírás

Forró olajban megpároljuk a borsót, az összekockázott sárgarépát és zöldséget. Hozzáadjuk a cukrot. Ezután lefedjük, hogy egy kis levet engedjen magának (közben néha megkeverjük). Hozzáadjuk a lisztet, a paprikát és az ételízesítőt. Felöntjük a vízzel. Hozzáadjuk a hagymát, a zöldség zöldjét és a fokhagymát (vagy fokhagymaport). Vigyázzunk arra, hogyha forr, hajlamos a kifutásra! Kb. 30 percig főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
75 perc
Főételek
2 3 4