Receptek Főételek Tészta Zöldborsós tésztasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál citrom
1 tubus majonéz
1 pohár natúr joghurt
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csemegeuborka
30 dkg zöldborsó
1 csipet szárított kapor
1 adag friss petrezselyem
1 zacskó penne

Leírás

A tésztát kifőzzük. Az uborkát összekockázzuk és félre tesszük. A joghurtot, a tejfölt és a majonézt összekeverjük a fűszerekkel. A zöldborsót leforrázzuk. A kihűlt tésztához hozzáadjuk a borsót, uborkát és az öntetet. Összekeverjük, ízesítjük és hűtőbe rakjuk. Hidegen fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4