Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
20 dkg zöldborsó
60 dkg pulykacomb
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A pulykacombot feldaraboljuk, és sózzuk. Az olajon megpirítjuk a hagymát, és rárakjuk a húst. Fedő alatt, majdnem puhára pároljuk, 60 perc alatt. Ezután hozzáadjuk az előkészített zöldségeket. Fedő alatt készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4