Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
4 dl tejszín
15 dkg vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
1 csipet őrölt fehérbors
1 fej brokkoli
60 dkg pulykacomb
1 csipet friss bazsalikom
1 marék friss petrezselyem
20 dkg zöldségkeverék

Leírás

A pulykahúst kockára vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk. Közben fűszerezzük. Ha félig megpárolódott, akkor rászórjuk a fűszereket, és együtt puhára pároljuk. Ha puha a zöldség és a hús, akkor felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4