Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges zúzaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej lilahagyma
20 dkg koktélparadicsom
1 kg csirkezúza
2 darab csípős zöldpaprika

Leírás

A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk. Forró olajon, nagy lángon, pirosra sütjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk. Lila hagymával, paradicsommal és hegyes erőspaprikával gazdagítjuk. Ízesítjük és együtt puhára pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4