Receptek Levesek Zöldségkrémleves másképp

Hozzávalók

3 kanál finomliszt (vagy étkezési keményítő)
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
300 ml tejszín
l húsleves alaplé (csirke alaplé)
500 g vegyes zöldség

Leírás

A zsiradékban megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a zöldséget és egy kevés alaplevet, és puhára pároljuk. Összeturmixoljuk, felöntjük a maradék alaplével, fűszerezzük. A tejszínt simára keverjük az étkezési keményítővel vagy liszttel, besűrítjük. Tálaláskor kicsi szalonnával megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4