Receptek Gyerekmenü Főételek Zsenge borsófőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
2 kanál kristálycukor
15 dkg vaj
1 csésze őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 kg zöldborsó
1 kanál ételízesítő
5 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A kifejtett borsót mossuk meg, és csepegtessük le. Vajon pároljuk meg, majd fűszerezzük. Ha megpárolódott, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró tejjel. Keverjük el, dúsítsuk tejszínnel, és szórjuk meg, finomra vágott petrezselyemzölddel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4