Receptek Főételek Húsos ételek Zúzapörkölt olívabogyóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
3 kanál őrölt pirospaprika
25 dkg zöld olivabogyó
1 kg csirkezúza
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát dinszteljük meg, kevés zsíron. Rakjuk rá a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Pároljuk meg, és szórjuk meg pirospaprikával. Öntsük fel kevés vízzel, és forraljuk vissza. Rakjuk bele a kockára vágott zúzát, és fedő alatt pároljuk meg. Közben fűszerezzük, és mielőtt elkészülne, főzzük bele az olívabogyót. Galuskával, vagy tarhonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4